Περίλυπος, ο κάτοχος της πανέμορφης και πανάκριβης 812 GTS κάθεται πάνω στο εξωτικό supercar, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι συνέβη προ ολίγου. Του έφυγε στην κατηφόρα μετά το παρκάρισμα.

Η Ferrari είναι μισοβυθισμένη στη λίμνη κι αυτός στέκεται στο αμάξωμα, έξω από την καμπίνα, η οποία έχει πλημμυρίσει. Το απίστευτο ατύχημα συνέβη στην περιοχή Sirmione της Μπρέσια στην Ιταλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός της υπέροχης Ferrari 812 GTS δεν έχασε τον έλεγχο λόγω υπερβολικής ταχύτητας, όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι. Αντίθετα, όλα έγιναν σε πολύ αργή κίνηση!

Ο κύριος στάθμευσε το καλογυαλισμένο supercar του και επιχείρησε να φύγει. Κάτι λάθος έκανε όμως με το αυτόματο κιβώτιο και το ηλεκτρικό χειρόφρενο, οπότε το αυτοκίνητο άρχισε να κυλάει στην κατηφόρα επί της οδού Achille Grandi.

Τελικά κατέληξε μέσα στη λίμνη, έχοντας υποστεί αρκετά μεγάλες ζημιές. Τώρα, αν ο οδηγός ήταν μέσα αλλά δεν έκανε κάτι για να σταματήσει την πορεία της Ferrari των 800 ίππων ή στάθηκε πάνω στο αμάξωμα αφού το όχημα είχε κάνει τη βουτιά, δεν το γνωρίζουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο βέβαιο είναι πως θα πρέπει να δώσει πολλές χιλιάδες ευρώ για να το επισκευάσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερή τούμπα με Ferrari 812 Superfast

Πουλήθηκαν όλες οι Ferrari για το 2021

To 2025 θα είναι έτοιμη η πρώτη ηλεκτρική Ferrari

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης