Στις μεγάλες πόλεις οι δημόσιοι χώροι στάθμευσης αποτελούν τεράστιο πρόβλημα. Οι ελεύθερες θέσεις είναι ελάχιστες σε σχέση με τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν, οπότε το να παρκάρεις στον χώρο που αναλογεί στον όγκο του οχήματός σου είναι θέμα σεβασμού προς τους υπόλοιπους χρήστες.

Χώρο για να παρκάρουμε δεν κάνουμε ποτέ όπως ο Hammond.Ωστόσο, πολλοί οδηγοί -συνήθως από αδιαφορία- σταθμεύουν όπως τους αρέσει, καταλαμβάνοντας δύο θέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Richard Hammond, διάσημος από τις τηλεοπτικές εκπομπές «Top Gear» και «The Grand Tour», θέλησε να δώσει ένα μάθημα σε αυτόν που είχε παρκάρει λάθος, σπρώχνοντας με το δικό του αυτοκίνητο το σταθμευμένο όχημα για να κάνει χώρο.

Ο Βρετανός προσέκρουσε ξανά και ξανά πάνω στο Citroen Saxo με το Renault Scenic, ενώ από την οργή του δεν γλίτωσε ούτε το όχημα που ήταν σταθμευμένο πίσω.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε μια μικρή βρετανική πόλη. Φυσικά ο Hammond δεν «τρελάθηκε» από τη μια στιγμή στην άλλη. Το ιδιαίτερο αυτό παρκάρισμα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο τηλεοπτικού γυρίσματος, με τον παρουσιαστή να δείχνει με τον δικό του παράδοξο τρόπο ότι δεν είναι καλό να καταλαμβάνει κάποιος δύο θέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης