Θέλεις το αγαπημένο σου μοντέλο αυτοκινήτου να… σκίζει τα κύματα; Προτιμάς να κάνεις donuts στο λιμάνι παρά σε μία πίστα; Η λύση υπάρχει ήδη, στο Ντουμπάι.

Μέχρι σήμερα, πολλές είναι οι εταιρίες που έχουν συνδυάσει σκάφη και αυτοκίνητα, δημιουργώντας αμφίβια οχήματα με ιδιαίτερες ικανότητες και μηχανισμούς. Μία επιχείρηση όμως έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, δημιουργώντας σκάφη που μοιάζουν απίστευτα με γνωστά σπορ μοντέλα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε ένα σκάφος που συνδυάζει Ferrari με Corvette, δεν διαθέτει φυσικά πόρτες, ενώ το πιλοτήριο χρησιμοποιεί κανονικά τιμόνι αλλά και ένα πεντάλ γκαζιού για την επιτάχυνση.  Στην κεντρική κονσόλα, υπάρχει μια σειρά από διακόπτες για τον έλεγχο των φώτων και του υαλοκαθαριστήρα, ενώ το παρών δίνει και μία μικρή οθόνη GPS. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα δεν είναι καθόλου άσχημη.

Ο κινητήρας βρίσκεται πίσω από τις θέσεις των επιβατών και είναι 1.8λτ. καταφέρνοντας να δώσει στο εντυπωσιακό σύνολο τελική άνω των 100χλμ./ώρα.Λόγω του παρμπρίζ και των ψηλών πλευρών, οι επιβάτες δεν βρέχονται τόσο όσο θα βρέχονταν σε ένα παραδοσιακό τζετ σκι, ενώ ο κατασκευαστής του συγκεκριμένου οχήματος, έχει ήδη ξεκινήσει την δημιουργία και άλλων γνωστών μοντέλων όπως Bugatti και Bentley.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Εάν σας ενδιαφέρει να ενοικιάσετε ένα τέτοιο όχημα, το κόστος είναι στα 700 δολάρια την ώρα και φυσικά βρίσκονται όλα στο Ντουμπάι. Η αγορά κοστίζει από 40.000 έως και 50.000 δολάρια, με την εγχώρια εταιρία Waterlink να είναι η υπεύθυνη για παραγγελίες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης