Τα αυτοκίνητα κατηγορίας supercars, εκτός από μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς, απαιτούν από τον οδηγό σεβασμό, εμπειρία, πλήρη συμμόρφωση και συγκέντρωση την ώρα της οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να σε «τιμωρήσουν» και να καταλήξεις χωρίς να το καταλάβεις εκτός δρόμου, με τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού. Τρανό παράδειγμα η παρακάτω περίπτωση στο Ιλινόις των ΗΠΑ.

Ο πλούσιος μπαμπάς αγόρασε στον γιο του την καινούργια Ferrari 488 GTB, χωρίς να υπολογίσει το νεαρό της ηλικίας του. Ο18χρονος πήρε το πανίσχυρο ιταλικό μοντέλο των 650 ίππων και βγήκε στους κεντρικούς δρόμους για μια επίδειξη. Επιτάχυνε απότομα, πατούσε τέρμα γκάζι για να ακουστεί ο twin turbo κινητήρας και έκανε απότομους ελιγμούς ανάμεσα στα υπόλοιπα οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάποιο σημείο όμως, χτύπησε σε ένα Volvo, έχασε τον έλεγχο της Ferrari, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και κατέληξε στον τοίχο ενός κομμωτηρίου. Ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε κανείς, παρότι τη συγκεκριμένη ώρα τα καταστήματα ήταν ανοικτά. Ο πιτσιρικάς βγήκε σοκαρισμένος από το διαλυμένο supercar και συνελήφθη από την αστυνομία.

Όσο για τον μπαμπά, θα κληθεί να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, καθώς πρέπει να αποκαταστήσει όλες τις ζημιές που προκάλεσε ο κανακάρης του.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης