Την άποψή του για τους ελέγχους της Τροχαίας σε οδηγούς ταξί καταθέτει μέσω του zougla.gr ο αναγνώστης Ηλίας Π. Διαβάστε παρακάτω τι γράφει:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διαβάζουμε καθημερινά για τους ελέγχους που κάνει η Τροχαία Αθηνών και για τις παραβάσεις που καταγράφει σε ΙΧ, φορτηγά & λεωφορεία. Δεν έχω δει όμως να δίνει κλήσεις σε Tαξί που με το έτσι θέλω, έχουν κλείσει τις δεξιές λωρίδες, ακόμη και εκεί που υπάρχει σήμανση για κίνηση μόνον λεωφορείων. Όλοι μας έχουμε δει τι γίνεται έξω από τους σταθμούς του Μετρό. Ιδίως στον σταθμό της Συγγρού-Φιξ, η δεξιά λωρίδα είναι πάντα κλειστή. Εάν εγώ ο απλός πολίτης σταματούσα για όσο χρόνο παραμένουν τα Tαξί εκεί, θα μου έκοβαν κλήση και θα μου αφαιρούσαν και τις πινακίδες. 

Και καλά στην Συγγρού είναι τρεις λωρίδες, στην Ιερά Οδό που είναι δύο λωρίδες και η μία έχει καταληφθεί από τα Tαξί και κάνεις να περάσεις από το σημείο που είναι ο σταθμός του Μετρό πολλές φορές και 30 λεπτά, τι κάνει η Τροχαία;;

Γιατί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά;;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατανοούμε την επαγγελματική τάξη των αυτοκινητιστών, αλλά δυσκολεύουν την ζωή όλων των υπολοίπων πολιτών που κινούνται στην πόλη αυτή.

Μιας και μιλάμε για κράτος δικαίου, ας εφαρμόζουν τους νόμους το ίδιο για όλους μας».

 

Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων, τα περιμένουμε στο e-mail: automoto@zougla.gr


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης