Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τα φώτα ημέρας είναι ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ για τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Δίνουν τη δυνατότητα σε οδηγούς που κινούνται εμπρός από το όχημα που διαθέτει αυτή την τεχνολογία, να καταλάβουν πως τους ακολουθεί κάποιο άλλο και να τους βάλουν σε εγρήγορση προκειμένου να μην συμβεί κάτι αναπάντεχο. Αυτός είναι και ο λόγος, που τοποθετούνται στα σύγχρονα μοντέλα αλλά και μοτοσικλέτες, τα λεγόμενα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Εντυπωσιακή σχεδίαση για τα φώτα ημέρας LED του Nissan Qashqai

Ασφάλεια και ομορφιά
Παράλληλα όμως προσφέρουν και… ομορφιά, κάτι στο οποίο εμείς οι Έλληνες δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση. Αυτό θα λέγαμε πως ισχύει στην περίπτωση του Nissan Qashqai, το οποίο ξεχωρίζει όχι μόνο για την συνολική του σχεδίαση αλλά και για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό που έχουν τα εμπρός φωτιστικά σώματα. Όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά και από τις φωτογραφίες, τα δύο εμπρός φώτα μοιάζουν σαν δύο βέλη και σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλη μία λεπτομέρεια, που όπως φαίνεται κάνει τη διαφορά για το ιαπωνικό SUV. Να σημειώσουμε πως όλες οι εκδόσεις του Qashqai είναι διαθέσιμες με φώτα ημέρας LED.

Tα φώτα ημέρας προσφέρουν ασφάλεια στους οδηγούς καθώς τα αυτοκίνητα με αυτή την τεχνολογία δεν περνούν απαρατήρητα
Έτσι φαίνονται τη νύχτα τα φώτα... ημέρας του Nissan Qashqai

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης