Τη δεκαετία του 1930 η Rolls Royce είχε βγάλει ένα πολύ ξεχωριστό μοντέλο στην παραγωγή το οποίο Οι λεπτομέρειες της Boat Tail είναι εκπληκτικέςονόμαζε Boat Tail. Βασιζόταν στο Phantom και ήταν ένα μοναδικό μοντέλο εμπνευσμένο από τα πολυτελή γιοτ της εποχής εκείνης.

Βρέθηκε λοιπόν ο κατάλληλος πελάτης να ζητήσει από τη Rolls royce να του κατασκευάσει ξανά εκείνο το μοναδικό μοντέλο δίνοντάς τη δική του Phantom για μετατροπή. Η Rolls Royce δε δίστασε να βάλει όλη της την τέχνη και να δημιουργήσει ίσως το πιο πολυτελές μοντέλο της στη σύγχρονη εποχή το οποίο φυσικά ονόμασε Boat Tail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πίσω μέρος μπορείς να απολαύσεις τη σαμπάνια σου και τα κοκτέιλ σου.

Το πολυτελές σου πικ νικ στο προσφέρει το Boat Tail

Η Boat Tail είναι κατασκευασμένη έχοντας πολλά στοιχεία από τα δυναμικά σκάφη θαλάσσης όπως τηνΥπάρχει και αναδυόμενη ομπρέλα στο πίσω μέρος για να απολαύσεις τη σαμπάνια σου εκτεταμένη χρήση ξύλου, τον μπλε χρωματισμό και τα δερμάτινα καθίσματα. Το highlight του αυτοκινήτου είναι το πίσω μέρος το οποίο ανοίγει σαν καταπακτή. Από εκεί αναδύονται δύο στρογγυλά περιστρεφόμενα τραπέζια, μεταλλικά μαχαιροπίρουνα, κρυστάλλινα ποτήρια και σαμπάνιες της Armand de Brignac μέσα σε ειδικά σχεδιασμένο ψυγείο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πολυτελής λεπτομέρειες βρίσκουμε στο εσωτερικό δύο μοναδικά ρολόγια της Bovet, πένες της Montblanc και ειδική θήκη για να τις αποθηκεύεις. Το Boat Tail θα κινεί ένας V12 κινητήρας 6,75 λίτρων με απόδοση 535 ίππους και 900Nm ροπής, αλλά… κάτι μου λέει ότι κανέναν δε θα ενδιαφέρουν αυτά τα στοιχεία!

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V12 κινητήρας του Phantom με τους 535 ίππους!

Η οροφή δεν ανοίγει... απλά αφαιρείται αν θέλεις να πάρεις τον αέρα σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σφυρί η Rolls Royce που είχε στην κατοχή της για 22 χρόνια η πριγκίπισσα Μαργαρίτα

Απίστευτη αύξηση πωλήσεων για τη Rolls-Royce

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης