Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται οι εμπλεκόμενοι με το ράλι Ακρόπολις, που θα διεξαχθεί φέτος το χρονικό διάστημα 10-11 Οκτωβρίου. Η οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας δεν βοηθά στο
Το Σάββατο του αγώνα θα υπάρξει βραδινή ειδική διαδρομή ενώ το service park θα βρίσκεται στο Λουτράκινα γίνει εύκολα ο εθνικός μας αγώνας καθώς απαιτούνται χρήματα και προβολή, παρόλα αυτά ο σχεδιασμός έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για να γίνει το όνειρο κάθε φιλάθλου και φέτος πράξη.

Μέσα σε αυτή την… αναμπουμπούλα, ο ΕΟΤ θα στηρίξει οικονομικά αλλά και σε θέματα προβολής το Ράλι Ακρόπολις, καθώς θεωρείται ένα προϊόν από το οποίο η Ελλάδα μπορεί να έχει πολλά οφέλη. Ο ΕΟΤ θέλει να συνδυάσει Ελλάδα και Ακρόπολις και αυτός είναι ο λόγος που θα δούμε το λογότυπο του να φιγουράρει σε πολλά ελληνικά αλλά και ξένα Μέσα.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας
To zougla.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Δημήτρη Μιχελακάκη από τον οποίο ζητήσαμε να μάθουμε αν ισχύει η συνεργασία ΕΟΤ – Ράλι Ακρόπολις: «Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Χθες είχαμε την επιβεβαίωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο κ. Μιχελακάκης αναφέρθηκε και στην πορεία των εργασιών που γίνεται αλλά και γενικότερα στον αγώνα: «Αυτή τη στιγμή πάμε καλά. Οι ειδικές έχουν γραφτεί, τσεκάρονται και θα ανακοινωθούν, αύριο ή μεθαύριο. Η κατάσταση του αγώνα αν και υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου είναι ελεγχόμενη. Έχουμε και την στήριξη των Δήμων που διέρχεται ο αγώνας και το έργο μας γίνεται πιο έυκολο».

 

 Ο χάρτης των ειδικών διαδρομών του Σαββάτου. Η δεύτερη θα είναι βραδινή!!!
Ο χάρτης των ειδικών διαδρομών της Κυριακής

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης