Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φετινό ράλι Ακρόπολις το οποίο προσμετρά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (ERC), είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 6-8 Μαΐου. Πρόκειται για έναν αγώνα με πολύ
Οι φήμες θέλουν στο φετινό Ακρόπολις που θα γίνει στη… Λαμία να επιστρέψουν ειδικές όπως το Ρεγγίνι κ.ά.μεγάλο ενδιαφέρον για τον φίλαθλο κόσμο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες γνωρίζαμε πως ο αγώνας θα έχει επίκεντρο το Λουτράκι, κάτι που γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια. Ξαφνικά… τα δεδομένα άλλαξαν και ο αγώνας ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Λαμία. Μία είδηση που σίγουρα θα… αναστατώσει το φίλαθλο κόσμο καθώς έρευνα έχει δείξει πως το μεγαλύτερο ποσοστό που παρακολουθεί αγώνες έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας για την διεξαγωγή του εθνικού μας αγώνα. Την ώρα όμως που θα περιμέναμε μία τέτοια είδηση να είναι… ειδησάρα, η ομοσπονδία φρόντισε να την κρύψει, όταν σε δύο μήνες είναι προγραμματισμένος ο αγώνας!

Άναψε… φωτιές το STAR κεντρικής Ελλάδος
Όλα ξεκίνησαν από την είδηση που έδωσε στο κεντρικό δελτίο του STAR κεντρικής Ελλάδος ο οδηγός αγώνων και παρουσιαστής εκπομπών αγώνων αυτοκινήτου Στράτος Φωτεινέλης. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ο εθνικός μας αγώνας που θα διεξαχθεί το τριήμερο 6-8 Μαΐου, θα έχει και πάλι ως κέντρο του τη Λαμία επιστρέφοντας μετά από έξι χρόνια. Μάλιστα η συμφωνία μεταξύ της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας και των φορέων της περιοχής «κλείδωσε» το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλειοψηφία των φιλάθλων του ράλι Ακρόπολις επιθυμεί επιστροφή στη Λαμία...

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις…
Το zougla.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με φορείς που εμπλέκονται με το ράλι Ακρόπολις. Τόσο ο πρόεδρος Δημήτρης Μιχελακάκης όσο και η πρώην αλυτάρχης Αννίτα Πασαλή δεν σήκωσαν το τηλέφωνο. Αντιθέτως ο Νίκος Μανώλης, αλυτάρχης του περυσινού Ακρόπολις μιλώντας στο zougla.gr τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αυτή τη στιγμή γίνονται πυρετώδεις διαβουλεύσεις ώστε να διεξαχθεί ο εθνικός μας αγώνας είτε στην Πελοπόννησο είτε στην Στερεά Ελλάδα. Είναι θέμα παροχών. Έχει χαθεί χρόνος και προσπαθούμε να τον αναπληρώσουμε». Σε ερώτηση πάντως που του θέσαμε σχετικά με τον ελάχιστο χρόνο που απομένει μας απάντησε: «Είναι εύκολο να οργανώσουμε τον αγώνα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πέρυσι το καταφέραμε σε διάστημα 1.5 μήνα».

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με τον Αλυτάρχη του ράλι Ακρόπολις Νίκο Μανώλη η ανακοίνωση της τοποθεσίας που θα διεξαχθεί ο εθνικός μας αγώνας...

Οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια Σ. Ελλάδας
Το zougla.gr επικοινώνησε και με το Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος Ξεκάθαρες οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη… δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι επίσημα. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει ο αγώνας στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας ενώ έχουμε δηλώσει πως μπορούμε να συνεισφέρουμε και οικονομικά. Με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας έχουμε συναντηθεί 2-3 φορές και τους έχουμε εκφράσει την επιθυμία μας να συμβάλλουμε».

Πολύ θετικός να επιστρέψει στην Στερεά Ελλάδα το ράλι Ακρόπολις είναι ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης...

Επίσημη ανακοίνωση…
Με τις δηλώσεις του κ. Μπακογιάννη στο zougla.gr αλλά και με τις πληροφορίες που θέλουν το Λουτράκι να μην μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά (καζίνο κ.λπ.), φαίνεται ξεκάθαρα πως η ζυγαριά γέρνει προς την Λαμία.

Απομένει η επίσημη ανακοίνωση για επιβεβαίωση των όσων φημολογούνται, από μία Ομοσπονδία που συνεχίζει να κρύβεται…

Διαβάστε επίσης: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το Ράλι Ακρόπολις

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης