Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εγκαταστάσεις του πρώην Δυτικού αεροδρομίου (Ολυμπιακό ακίνητο ξιφασκίας) στο Ελληνικό φιλοξενείται και φέτος η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση». Στον ειδικά διαμορφωμένο οι εταιρείες Είκοσι αυτοκινητοβιομηχανίες δίνουν το παρών στην έκθεση αυτοκινήτουέχουν δημιουργήσει τα δικά τους περίπτερα όπου βρίσκονται πολλά νέα μοντέλα αλλά και αρκετά από αυτά που κυκλοφορούν στους δρόμους.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα παρουσία πολλών καλεσμένων και δημοσιογράφων.

Οι μάρκες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι οι εξής: Abarh, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Hyundai, Jeep, KIA, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, SEAT, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, VW και Volvo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη πανελλήνια παρουσίαση για το DS7 Crossback

Πανελλήνιες πρεμιέρες
Μεταξύ άλλων πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα τα: Nissan LEAF (ηλεκτρικό), Αρκετά τα νέα μοντέλα που θα δούμε σύντομα να κυκλοφορούν και στους δρόμους…Skoda Karoq, DS7 Crossback, Hyundai KONA, KIA Stonic, Mercedes X-Class, Volvo XC60 κ.ά. Να σημειώσουμε επίσης πως οι επισκέπτες μπορούν να δουν αξεσουάρ και προϊόντα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο.

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή 19. Η είσοδος είναι 6 ευρώ ενώ το μειωμένο εισιτήριο κοστίζει 3.

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 – 21.00
Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00

 
Είναι πολλά τα... άλογα!
Πολλά άλογα και γαι το Renault Megane
To ολοκαίνουργιο SEAT Arona

H επιβλητική Alfa Romeo Stelvio
To σπορ πολυτελές VW Arteon
H Skoda έχει τόσο το Kodiaq (φωτό) όσο και το μικρότερο Karoq
Πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του ηλεκτρικού Nissan LEAF

Πολύς κόσμος στην παρουσίαση της νέας Mercedes X-Class

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης