Ένας από τους πιο γνωστούς οδηγούς αγώνων στην Ελλάδα είναι ο Χρήστος Πλατής, ο πιο… γρήγορος οδοντίατρος όπως τον αποκαλούν. Με μεγάλη ιστορία στους αγώνες αλλά και χωρίς να έχει ποτέ προκαλέσει με την συμπεριφορά του πραγματικά εξέπληξε τους πάντες με την ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του forum του περιοδικού «4 Τροχοί».

Ο ίδιος ζήτησε την διαγραφή του διότι πιστεύει πως ένα περιοδικό με την ονομασία «4 Τροχοί» χωρίς τον Κώστα Καββαθά μέσα σε αυτό απλά δεν είναι το original… Σημαντικό ρόλο έπαιξε η συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στην τηλεόραση του zougla.gr ο Κώστας Καββαθάς ο οποίος ξεκαθάρισε τι έχει συμβεί και όπως φάνηκε άνοιξε τα μάτια σε πολλούς που είχαν άγνοια τι είχε συμβεί. Ο Χρήστος Πλατής έγραψε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχοντας για αρκετά χρόνια παρακολουθήσει μονό την ενότητα Ελληνικοί Αγώνες , επιθυμώ από εδώ να ευχαριστήσω όσους εντεταλμένους διαχειριστές τόσον καιρό υπομένουν τις παραξενιές μου και μαζί όλους τους φίλους συνφορουμιστές για την επικοινωνία που είχαμε.

Παρακαλώ θερμά να γίνει άμεσα η διαγραφή μου από μέλος του 4Τ φόρουμ, αφού στο προσωπικό μου “λογισμικό” δεν αναγνωρίζονται 4Τροχοί χωρίς την συμμετοχή του ιδρυτή τους Κώστα Καββαθά. Ορισμένα έργα ζωής είναι μοναδικά και πρέπει να μένουν στην ιστορία σαν τέτοια και χωρίς “περίοδο 2, τεύχος 1”.
Μεγάλωσα και ζυμώθηκα με τους Τροχούς του Καββαθά. Σε πολλά πράγματα το περιεχόμενο τους ήταν ο μπούσουλας μου. Κι έτσι- τώρα στα γεροντάματα μου- δεν διανοούμαι να προδώσω ούτε το έργο ούτε τον δημιουργό του . Στη ζωή, ορισμένα πράγματα πρέπει να αφήνεις να τα κάνουν άλλοι, πιο κατάλληλοι…
Χρήστος Πλατής
».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του οδηγού αγώνων Χρήστου Πλατή

Για να δείτε την ανακοίνωση του Χρήστου Πλατή στο forum των 4 Τροχών πατήστε εδώ 

 

Παρακολουθήστε την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Κώστα Καββαθά

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης