Χορεύοντας στον πάγο με Bentley

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015, 09:52
Χορεύοντας στον πάγο με Bentley

Η βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών οχημάτων ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και το πρόγραμμα του «Power on Ice 2016», ένα εντυπωσιακό event στον Αρκτικό Κύκλο.

Η εκδήλωση της Bentley διεξάγεται σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα και όμορφα μέρη του κόσμου. Στη βόρεια Φινλανδία, στα σύνορα με τη Ρωσία, ο πάγος στις λίμνες πυκνώνει όσο πλησιάζει ο βαρύς χειμώνας. Εκεί, ένα ιδιαίτερο circuit αρχίζει να παίρνει μορφή, με την παγωμένη επιφάνεια να μετατρέπεται σε τέλεια πίστα για τα τετρακίνητα αυτοκίνητα.

Το φετινό «Power on Ice» της Bentley θα διεξαχθεί από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Όλα τα μοντέλα της μάρκας, μεταξύ των οποίων η Continental GT3 και η Bentayga είναι διαθέσιμα για μαθήματα στον πάγο.

Τα μαθήματα οδήγησης χωρίζονται σε 9 γκρουπ των τεσσάρων ημερών, με βασικό εκπαιδευτή τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή ράλι, Juha Kankkunen. Ο Φιλανδός είναι αυτός που έχει σχεδιάσει και τις 10 πίστες στον πάγο. Στο event μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε επιθυμεί, αρκεί να έχει τη δυνατότητα να πληρώσει το ποσό των 11.900 ευρώ.

Στο πακέτο, περιλαμβάνεται η μεταφορά, η διαμονή σε πολυτελές σαλέ, βόλτα με snowmobile, σαφάρι με έλκηθρα που τραβούν σκυλιά ράτσας Χάσκυ, επίσκεψη σε ιστορική φάρμα με ταράνδους και παραδοσιακή φιλανδική σάουνα.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015, 09:52