Η ζήτηση για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά οχήματα αυξάνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς στην Ευρώπη, με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να παρουσιάζουν συνεχώς νέα μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το e-NV200 της Nissan συγκαταλέγεται στα best seller της αγοράς, καθώς από τις αρχές του 2018 έως σήμερα, περισσότεροι από 7.000 ιδιώτες και υπηρεσίες μίσθωσης οχημάτων έχουν προβεί σε παραγγελία, με την αύξηση σε σχέση με πέρυσι να αγγίζει το εντυπωσιακό 128%.

Στη Γηραιά Ήπειρο, οι επιχειρήσεις λειτουργούν με βάση τους αυστηρότερους κανονισμούς σχετικά με τις εκπομπές ρύπων και τους περιορισμούς χρήσης των οχημάτων. Το e-NV200 έχει αποδειχθεί μία ευέλικτη και ικανή λύση για μεταφορές μηδενικών εκπομπών ρύπων. Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός van και του επιβατικού Leaf, εφοδιάζεται με αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα, διαθέτει έξυπνες τεχνολογίες και πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης της καμπίνας, γεγονός που του επιτρέπει να προσαρμοστεί σε κάθε είδους επαγγελματική ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη νέα Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων, (WLTP), η αναβαθμισμένη μπαταρία 40kWh του Nissan e-NV200, προσφέρει 200 χιλιόμετρα εμβέλειας σε συνδυασμένο κύκλο και 300 χλμ. σε αστικό κύκλο.

Παράλληλα, ο εξελιγμένος σχεδιασμός της μπαταρίας δεν επηρεάζει τη χωρητικότητα του οχήματος, επιτρέποντας στους κατόχους να μεταφέρουν έως και δύο ευρωπαλέτες ή φορτίο μέχρι 705 κιλά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, σύντομα το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης