Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το νέο υπερ-όπλο της Ford έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο πριν καν εκτεθεί στις αντιπροσωπείες, με τη ζήτηση να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ήχος των εξατμίσεων σε κάθε πάτημα του γκαζιού είναι μαγικός

Όπως μας ανέφερε ανώτερο στέλεχος της «μπλε οβάλ» φίρμας, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας παρουσίασης στους δημοσιογράφους, στη Βαλένθια της Ισπανίας, οι παραγγελίες έχουν ήδη φτάσει τις 4.200 και αυξάνονται όσο περνούν οι μέρες. Στη χώρα μας, μέχρι στιγμής, τέσσερις άνθρωποι έχουν εκδηλώσει άμεσο ενδιαφέρον για το νέο Focus RS των 350 ίππων και θα το παραλάβουν τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου, οπότε και θα έρθει στην Ελλάδα.

Τα ελαστικά έχουν σχεδιαστεί από τη Michelin αποκλειστικά για το αυτοκίνητο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «καυτό» hatchback με τον 2.3 Ecoboost κινητήρα, το σύστημα τετρακίνησης, τη λειτουργία Drift Mode και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά προσφέρεται σε τέσσερα χρώματα (Nitrous Blue, Frozen White, Absolute Black και Stealth Gray), στην άκρως ανταγωνιστική τιμή των 44.740 ευρώ. Φοράει τα ειδικά προσαρμοσμένα ελαστικά Michelin Pilot Super Sport, διαστάσεων 235/35 R19, ενώ προαιρετικά υπάρχουν και τα Pilot Sport Cup 2 ως επιλογή αντικατάστασης για βελτιωμένες επιδόσεις σε πίστα.

Τρεις επιλογές καθισμάτων της Recaro για το νέο Focus RS

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την επιλογή μεταξύ τριών καθισμάτων, με τα υπέροχα full bucket να κοστίζουν επιπλέον 1.465 ευρώ. Προσωπικά και έπειτα από την πρώτη οδηγική γνωριμία, συστήνω ανεπιφύλακτα τα συγκεκριμένα. Συνδυάζουν δέρμα και σουέτ ύφασμα, είναι ανέλπιστα άνετα και στηρίζουν τέλεια το σώμα.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το πανίσχυρο Ford Focus RS στην πίστα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης