Χαρίζει ένα Mini Cooper Cabrio η Anytime

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012, 19:44
Χαρίζει ένα Mini Cooper Cabrio η Anytime

 

Μετά την ολοκλήρωση του online διαγωνισμού Parking Game, η Anytime περνάει στη 2η φάση του και υποδέχεται, ζωντανά αυτή τη φορά, τους 5 παίκτες με την υψηλότερη βαθμολογία, σε ένα μεγάλο event που θα αναδείξει τον καλύτερο.

Το Δεκέμβριο 2011 η Anytime,  από την επίσημη σελίδα της στο Facebook (www.facebook.com/anytimeonline), διοργάνωσε έναν online διαγωνισμό, όπου οι συμμετέχοντες καλούνταν να παίξουν ένα Parking game. Στο παιχνίδι αυτό έπρεπε να παρκάρουν ένα αυτοκίνητο της επιλογής τους σε καθορισμένες θέσεις, στον καλύτερο δυνατό χρόνο και με το λιγότερο ποσοστό «ζημιών».

Τώρα, εκείνοι που προκρίθηκαν πρόκειται να διαγωνιστούν live στο παρκάρισμα, σταθμεύοντας ένα αυτοκίνητο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με δύο διαφορετικές πίστες. Ο νικητής θα κερδίσει ένα Mini Cooper Cabrio, ασφαλισμένο από την Anytime στο πρόγραμμα auto: value.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν δώρα.

Σας περιμένουμε όλους στο Golden Hall, το Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ., σε ένα event με ευχάριστες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος και μουσική θα παίζει η DJ Εύα Θεοτοκάτου.

Ελάτε με την παρέα σας και γνωρίστε από κοντά την Anytime, την 1η Direct Ασφάλιση στην Ελλάδα.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012, 19:44