Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το απόλυτο όχημα για εξορμήσεις, ένα αυτοκινούμενο motorhome που θα λατρέψουν οι εκδρομείς, παρουσίασε η γερμανική εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Grand California είναι ιδανικό για οικογενειάρχες που αναζητούν ένα van – τροχόσπιτο, ικανό να τους μεταφέρει παντού με απόλυτη ασφάλεια. Αποτελεί την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου California XXL και βασίζεται στο καινούργιο Crafter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα αυτοκινούμενο. Μπορεί να φιλοξενήσει και να κοιμίσει πέντε άτομα, φέρει αποσπώμενη κουκέτα στην οροφή και ένα κρεβάτι μήκους δύο μέτρων στην καμπίνα, το οποίο αναδιπλώνεται.

Τα εμπρός καθίσματα περιστρέφονται κατά 180 μοίρες, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει μπάνιο με ντουζιέρα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, τραπέζι, ενσωματωμένη τέντα, ακόμη και παγκάκι!

Από τον εξοπλισμό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι περσίδες στα παράθυρα, τα ντουλάπια για την αποθήκευση τροφίμων, ποτηριών, πιάτων και κουζινικών σκευών. Η πλαϊνή πόρτα είναι ηλεκτρικά συρόμενη για την εύκολη πρόσβαση των επιβατών, ενώ υπάρχουν και ειδικές σχάρες για τη μεταφορά ποδηλάτων.

Για την κίνηση του Grand California φροντίζει ο 2.0 TDI κινητήρας απόδοσης 177 ίππων και 302 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα βασικά συστήματα υποβοήθησης, όπως cruise control, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αναγνώρισης σημάτων, διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, κάμερα οπισθοπορείας και πολλά ακόμη.

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2019, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών αποχρώσεων και διχρωμιών στο αμάξωμα. Όσο για την τιμή, θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης