H Volkswagen και συγκεκριμένα το δημοφιλές pick-up Amarok, συνεχίζει να στηρίζει τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όρθιας ιστιοσανίδας-SUP και πρωταθλητή, Γιώργο Φράγκο. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε από το 2014 και συνεχίζει, καθώς το Volkswagen Amarok αποτελεί τον καθημερινό του αξιόπιστο σύμμαχο.

Άλλο ένα κίνητρο για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας, αποτέλεσε η πρώτη θέση που έλαβε ως αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βάρκιζας-Βάρης στις μεγάλες αποστάσεις Ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP, που φιλοξενήθηκε στον Βόλο την περασμένη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Φράγκος, δήλωσε:

«Στο Volkswagen Amarok έχω βρει τον αξιόπιστο «συνεργάτη» που μου παρέχει τη σιγουριά, την ασφάλεια και τη δύναμη που χρειάζομαι. Σε όλα τα χρόνια που με συντροφεύει το Amarok, νοιώθω ότι αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία του, αφού έχει αποδείξει τις δυνατότητές του σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Είναι φτιαγμένο να αντέχει και να προσαρμόζεται σε κάθε οδηγική πρόκληση, προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση τόσο στον οδηγό όσο και τους συνεπιβάτες.»

Ο Δημήτρης Αγραφιώτης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας στην Kosmocar, δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με σημαντικές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γιώργος Φράγκος αποτελεί το πρότυπο του αθλητή, στο πρόσωπο του οποίου αντανακλούν οι αξίες του Volkswagen Amarok όπως η αντοχή στην πίεση του πρωταθλητισμού, η ανθεκτικότητα στις δύσκολες συνθήκες και η δύναμη που κρύβει μέσα του. Η πρωτιά του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP για μια ακόμη χρόνια αποδεικνύει την αξία του. Τον συγχαίρουμε για την επιτυχία του και του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες στο μέλλον.»
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης