Είναι ένα από τα κορυφαία supercars του κόσμου. Παράχθηκε σε μόλις 200 μονάδες και διακρίνεται για τις τεχνολογίες αιχμής, τον αγωνιστικό χαρακτήρα και τις εκρηκτικές επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το GT-R Nismo των 600 ίππων σημείωσε το 2013 ρεκόρ γύρου στη διάσημη πίστα του Nurburgring, με χρόνο 7 λεπτά, 8 δευτερόλεπτα και 679 χλστ. του δευτερολέπτου. Το ρεκόρ επετεύχθη με τη χρήση του ειδικού πακέτου N Attack Package, το οποίο είναι διαθέσιμο στους ιδιοκτήτες του ιαπωνικού «θηρίου».

Όπως ανακοίνωσε η Nissan, την τοποθέτηση του βελτιωτικού πακέτου στην αγορά των ΗΠΑ ανέλαβε η Steve Millen Sportsparts, συνεργάτης της ιαπωνικής φίρμας. Το N Attack Package αφορά μόνο τους κατόχους του GT-R Nismo και αποτελείται από δύο πακέτα, τα Package A και Package B.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο περιλαμβάνει νέο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης εμπρός και πίσω, carbon bucket καθίσματα, νέο intercooler και αφαίρεση των πίσω καθισμάτων. Το δεύτερο διαθέτει επιπλέον, ανάρτηση της Ohlins, νέες αντιστρεπτικές και τακάκια, καινούργιο προφυλακτήρα εμπρός με ενσωματωμένο splitter, μεγάλη ρυθμιζόμενη πίσω πτέρυγα και αναπροσαρμοσμένο πρόγραμμα στην εργοστασιακή ECU.

Όσο για το κόστος, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τιμάται στα 150.000 δολάρια, δηλαδή όσο κοστίζει περίπου η απλή έκδοση του GT-R.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης