Στην κατηγορία των μικρών SUV θα μπει για πρώτη φορά στην ιστορία της η Mercedes, με την GLA να αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά μοντέλα της γκάμας της.

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας GLA θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, με το λανσάρισμά της στις αγορές να υπολογίζεται στα τέλη του 2013.  Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του πρωτότυπου στο οποίο βασίζεται, το γερμανικό μοντέλο ξεχωρίζει για την τολμηρή σχεδίασή του, με τις δυναμικές γραμμές του αμαξώματος, τις καμπύλες και την κεκλιμένη οροφή να προσδίδουν ένα σπορτίφ προφίλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο εσωτερικό, ακολουθείται η ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με τις A-Class και CLA, με την ποιότητα κατασκευής να είναι σε κορυφαία επίπεδα. Παρότι η διάταξη των θέσεων είναι 2+2, θα μπορεί να φιλοξενηθεί και ένας τρίτος επιβάτης στα πίσω καθίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, στη βάση της γκάμας θα είναι ο 1,6 turbo με τους 122 και 156 ίππους, ακολουθεί ο δίλιτρος με τους 211 ίππους και σύστημα τετρακίνησης 4MATIC, ενώ δεν θα λείπουν και τα diesel μηχανικά σύνολα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης