Στην έκθεση της Γενεύης, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2019, θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του Vision X Concept η τσεχική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μοντέλο της Skoda ανήκει στην κατηγορία των compact crossover και τοποθετείται απέναντι από τα VW T-Roc και Seat Arona. Θα διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό, την αντισυμβατική αισθητική, τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και την ευρύχωρη καμπίνα.

Το μεταξόνιό του θα είναι μεγαλύτερο από αυτά των T-Roc και Arona, κάτι που σημαίνει ότι προσφέρει περισσότερους χώρους στο εσωτερικό. Το design του θα είναι πιο αιχμηρό και δυναμικό, υιοθετώντας πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο. Πλήρως αναβαθμισμένο θα είναι και το σαλόνι, περιλαμβάνοντας ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής και ολοκαίνουργια κονσόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό θα τοποθετηθούν οι γνωστοί κινητήρες βενζίνης του VW Group, όπως ο τρικύλινδρος βενζίνης 1.0 TSI και ο τετρακύλινδρος 1.5 TSI. Τα μοτέρ θα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο DSG, ενώ η κίνηση θα μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης