Το πολυπόθητο τρόπαιο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης είναι ήδη έτοιμο, όπως και το καινούργιο Nissan Juke, το οποίο θα αναλάβει την περιοδεία του στην Ευρώπη.

Ως χορηγός του UEFA Champions League, η ιαπωνική εταιρεία θα δώσει τη δυνατότητα στους φίλους του ποδοσφαίρου να δουν από κοντά το εφετινό έπαθλο μέσω του Trophy Tour.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστής του ταξιδιού, που ξεκίνησε από τη Λειψία, θα συνεχιστεί στη Βαλένθια, έπειτα στη Λιλ της Γαλλίας και θα ολοκληρωθεί στο Λονδίνο, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, είναι το νέο Juke.

Στο επίκεντρο της περιοδείας βρίσκεται το ύψους 73 εκατοστών και βάρους 7,45 κιλών τρόπαιο του Champions League. Εκτός από το κύπελλο, οι λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» θα γνωρίσουν το ολοκαίνουργιο Crossover μέσα από μια ποδοσφαιρική εμπειρία που προβάλλει το δυναμικό του σχεδιασμό και τις τεχνολογίες που ενσωματώνει.

Η περιοδεία του UEFA Champions League Trophy θα επισκεφθεί επίσης έναν επιλεγμένο αριθμό εκθέσεων της Nissan σε ολόκληρη την Ευρώπη, προσφέροντας σε ακόμη περισσότερους επισκέπτες μία ασυναγώνιστη εμπειρία από την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης