Η ώρα στη Βαρκελώνη είναι έξι το απόγευμα. Ο Fernando Belasteguín, γνωστός και ως «Bela», ετοιμάζεται για ένα από τα δυσκολότερα χτυπήματα της καριέρας του. Παρότι θεωρείται θρύλος του Padel tennis, κατέχοντας την πρώτη θέση στη παγκόσμια κατάταξη για 16 συνεχόμενα χρόνια, αυτό που θα επιχειρήσει είναι σχεδόν αδύνατον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόκληση της Cupra ήταν απλή, αλλά για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, απαιτείται δεξιοτεχνία και απόλυτη ακρίβεια. Το να περάσεις ένα μπαλάκι από ύψος 36 μέτρων μέσα από την ανοικτή οροφή του Cupra Ateca δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο.

Ο Belasteguín ανέβηκε στην οροφή ενός κτηρίου στο λιμάνι της Βαρκελώνης, πήρε τη ρακέτα του, σήκωσε το μπαλάκι στον αέρα και με ένα εκπληκτικό χτύπημα το άφησε να αναπαυθεί στο κάθισμα του SUV υψηλών επιδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Padel έχει παρομοιαστεί ως «τένις με τοίχους». Είναι ένα άθλημα που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του τένις, του σκουός και της ρακέτας. Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη  δημοτικότητα στην Ευρώπη.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης