Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του νέου Atlas, η γερμανική φίρμα θα παρουσιάσει στην έκθεση του Σικάγου (11-20 Φεβρουαρίου) μια πρωτότυπη έκδοση του μεγάλου SUV, ιδανική για ταξίδια και εξορμήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Atlas Weekend Edition Concept και περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες μιας παρέας ή μιας πολυμελούς οικογένειας. Φέρει ειδική μπαγκαζιέρα Urban Loader χωρητικότητας 501 λίτρων, ενώ στις ράγες οροφής μπορούν να τοποθετηθούν από ποδήλατα έως πέδιλα του σκι και κανόε καγιάκ.

Στο εσωτερικό και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στα καθίσματα και τον χώρο του πορτμπαγκάζ υπάρχει διαχωριστικό πλέγμα για τη μεταφορά κατοικίδιων. Επίσης, υπάρχουν πολυάριθμες θήκες, έξυπνα σχεδιασμένες για την αποθήκευση αντικειμένων, ειδικά καλύμματα, πατάκια υψηλής αντοχής και οθόνες τύπου tablet στις πλάτες των πίσω καθισμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά από αυτά τα αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα ως έξτρα στο μοντέλο παραγωγής, το οποίο αναμένεται στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων της VW στις ΗΠΑ την άνοιξη. Στην Ευρώπη δεν γνωρίζουμε ακόμα αν και πότε θα έρθει.

Το επταθέσιο Atlas θα προσφέρεται ως προσθιοκίνητο και τετρακίνητο. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 2.0 TSI κινητήρας των 238 ίππων και ο VR6 3.6 απόδοσης 280 ίππων, οι οποίοι συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης