Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μέχρι πρότινος χρειαζόταν να επισκεφθείτε το συνεργείο προκειμένου να λάβετε τις νέες ενημερώσεις για το αυτοκίνητό σας. Αν έχετε στην κατοχή σας το XC40 Recharge όμως, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή «OK» από το κεντρικού μενού και το όχημα θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Volvo είναι το πρώτο που πραγματοποίησε ασύρματη αναβάθμιση λογισμικού. Περιλαμβάνει ένα νέο software βάσης για τα κύρια ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, αύξηση στην ταχύτητα φόρτισης, καθώς και βελτίωση της αυτονομίας.

Υπάρχουν επίσης ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα Android Automotive, στο οποίο βασίζεται το σύστημα infotainment, καθώς και μία σημαντική αναβάθμιση του συστήματος ασφαλείας που σχετίζεται με το σύστημα κίνησης.

Tο πακέτο του λογισμικού περιλαμβάνει επιπλέον αναβαθμίσεις σε διάφορα πεδία, όπως η συνδεσιμότητα Bluetooth, ο χρονοδιακόπτης του κλιματισμού, το ψηφιακό εγχειρίδιο κατόχου του αυτοκινήτου και η κάμερα στάθμευσης 360 μοιρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη αυτόματα και το μόνο που έχουν να κάνουν οι κάτοχοι του XC40 Recharge είναι να αποδεχθούν την επιλογή download και να προχωρήσουν στην εγκατάστασή της. Σύντομα, στις αναβαθμίσεις θα περιλαμβάνονται επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις που σχετίζονται με τα συστήματα κίνησης και πολυμέσων.

Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες του ηλεκτρικού SUV της Volvo, όχι απλά δεν θα χρειάζονται να επισκέπτονται ένα συνεργείο, αλλά θα έχουν ένα αυτοκίνητο που βελτιώνεται διαρκώς με την πάροδο του χρόνου, αυτόματα.

 

Αυτό ήταν το Νο1 μοντέλο της Volvo το 2020

Ξεπούλησε τον Ιανουάριο η Volvo

Volvo του 1972 ντριφτάρει στο χιόνι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης