Ένα ειδικά τροποποιημένο όχημα που θα λατρέψουν οι επαγγελματίες στον κλάδο των κατασκευών και ιδιαίτερα οι ξυλουργοί, παρουσίασε η Nissan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτοποριακό NV300 Concept-van, αναδεικνύει την ευελιξία των επαγγελματικών οχημάτων της ιαπωνικής φίρμας σε εξειδικευμένες μετασκευές. Ο χώρος φόρτωσης είναι πλήρως εξοπλισμένος, θυμίζοντας κινητό ξυλουργείο. Διαθέτει πολυάριθμα πρακτικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά, κάθε είδους εργαλείο και το βασικότερο, είναι αυτόνομος.

Επίσης, εξοπλίζεται με μία ενσωματωμένη φορητή μπαταρία, που ονομάζεται Nissan Energy ROAM. H συγκεκριμένη λύση, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, αδιάβροχο πακέτο παροχής ισχύος. Έχει χωρητικότητα 700Wh και μέγιστη ισχύ εξόδου 1kW, δίνοντας τη δυνατότητα στον ξυλουργό να τροφοδοτεί με ρεύμα τα εργαλεία του και μάλιστα με απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών δεύτερου κύκλου, που ανακτώνται από τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα LEAF που έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους, το Nissan Energy ROAM είναι το τελευταίο παράδειγμα που αναδεικνύει τον ηγετικό ρόλο της εταιρείας στην αειφόρο ενεργειακή τεχνολογία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί και με ένα εξάρτημα ηλιακού φωτοβολταϊκού πάνελ, που τοποθετείται στην οροφή του NV300 Concept-van.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης