Συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με τον δυναμισμό, τα υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας, την προσιτή τιμή και το χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, το Mii electric είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της αστικής κινητικότητας και να καλύψει τις ανάγκες της νέας γενιάς πελατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Seat. Ένα όχημα που, όπως υποστηρίζει η Seat, όταν λανσαριστεί στις αγορές, θα είναι από τα πιο οικονομικά, έχοντας κόστος αντίστοιχο με τα μοντέλα που κινούνται με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Θα προσφέρεται σε πέντε χρώματα (Deep Black, Candy White, Tornado Red, Costa Blue και Tungsten Silver) και σε δύο επίπεδα εξοπλισμού (Mii electric και Mii electric Plus), περιλαμβάνοντας στάνταρ climatronic, lane assist, υπενθύμιση κυκλοφοριακής σήμανσης, hill hold control και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγοί θα μπορούν να ελέγχουν τα δεδομένα οδήγησης, τη θέση στάθμευσης, την κατάσταση του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των θυρών, φώτων και του κλιματισμού από απόσταση, μέσω της εφαρμογής Seat Connect που έχουν εγκαταστήσει στο smartphone.

Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις είναι ευέλικτο μέσα στην πόλη και σβέλτο. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 61 kW (83 ίππους) ισχύ και 212 Nm ροπής, επιταχύνοντας στα 0-500 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα. Η αυτονομία σε μικτές συνθήκες αγγίζει τα 259 χιλιόμετρα, ενώ με αποκλειστική χρήση στα αστικά κέντρα φτάνει τα 358 χλμ.

Είναι συμβατό με διάφορα συστήματα φόρτισης, με την μπαταρία να λαμβάνει ενέργεια σε ποσοστό 80% μέσω ταχυφορτιστή DC 40kW σε 60 λεπτά. Από δίκτυο AC 7,2kW ο χρόνος αυξάνεται στις 4 ώρες.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης