Στις 9 Απριλίου 2016 η Isuzu γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, παρουσιάζοντας μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς pick-up με τα διακριτικά Centurion Special Edition.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επετειακή έκδοση του D-Max θα παραχθεί σε μόλις 100 μονάδες, συμβολίζοντας τον έναν αιώνα ζωής της μάρκας και αρχικά αφορά μόνο την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. Διακρίνεται για το αποκλειστικό γαλάζιο χρώμα του αμαξώματος, τις ζάντες 19 ιντσών, τα φώτα ημέρας LED, τα νέα spoiler εμπρός και πίσω, τα σκαλοπάτια στις πόρτες από ανοξείδωτο ατσάλι, τις ράγες οροφής και το κάλυμμα του χώρου φόρτωσης που λειτουργεί με τηλεχειρισμό.

Στο εσωτερικό του διπλοκάμπινου οχήματος έχουν τοποθετηθεί δερμάτινες επενδύσεις, νέο σύστημα πολυμέσων της Alpine με οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και έξι ηχεία με ενεργό subwoofer. Οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους μια επιπλέον οθόνη 10,2 ιντσών που βρίσκεται στην οροφή και δύο σετ ασύρματων ακουστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το D-Max Centurion τροφοδοτείται από τον 2.5 twin turbo πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 163 ίππων και 400 Nm ροπής. Όσο για την τιμή, στην Αγγλία ορίστηκε στις 31.000 λίρες, δηλαδή 38.701 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης