Το νέο Espace αποτελεί τη ναυαρχίδα της γαλλικής μάρκας, ενσωματώνοντας κορυφαίες τεχνολογίες και τα πιο πρωτοποριακά συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα υψηλής αισθητικής MPV, που «ακροβατεί» μεταξύ των πολυμορφικών και των crossover. Πρόσφατα, απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις, καθώς ψηφίστηκε ως το καλύτερο μοντέλο στην κατηγορία του, σε Γαλλία και Γερμανία.

Στο εσωτερικό, η πολυτέλεια είναι διάχυτη, με την καμπίνα να έχει δυνατότητα πεντάθεσιας και επταθέσιας διάταξης. Το προηγμένο σύστημα Multi-Sense, ελέγχει και συντονίζει τα πάντα στο αυτοκίνητο, μεταξύ των οποίων και την τετραδιεύθυνση 4Control, βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά και το κράτημα στις υψηλές ταχύτητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό βρίσκονται τρεις κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, χωρητικότητας 1.600 κ.εκ. Ο πρώτος είναι ο 1.6 TCe 200 απόδοσης 200 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC7. Στους diesel υπάρχει ο 1.6 dCi 130 και 1.6 dCi 160, με τον δεύτερο να συνδυάζεται αποκλειστικά με το κιβώτιο EDC.


  
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης