Στις αρχές Μαρτίου, η Alfa Romeo αποκάλυψε την κορυφαία έκδοση της Gulia, ένα πανίσχυρο αυτοκίνητο με εκπληκτική αισθητική, υψηλές επιδόσεις και απολαυστική οδική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Giulia GTA βασίζεται στην Quadrifoglio και εφοδιάζεται με μια ενισχυμένη έκδοση του V6 2.9 bi-Turbo κινητήρα απόδοσης 540 ίππως. Χάρη στη χρήση προηγμένων υλικών, το βάρος του αμαξώματος είναι μειωμένο κατά 100 κιλά σε σχέση με τη Giulia QV, επιτυγχάνοντας την κορυφαία αναλογία βάρους/ισχύος (2,82kg/hp) στην κατηγορία.

Θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες και θα είναι διαθέσιμη και στην έκδοση GTAm, η οποία φέρει ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα από carbon που εξελίχθηκαν με βάση αυτά του μονοθεσίου της F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να ενισχύσει την αίσθηση μοναδικότητας, η ιταλική φίρμα προσφέρει αποκλειστικά πακέτα εξατομίκευσης στους πελάτες. Οι τυχεροί ιδιοκτήτες μπορούν να διαμορφώσουν τις Giulia GTA και GTAm σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. 

Επίσης, το Centro Stile Alfa Romeo δημιούργησε μία σειρά ξεχωριστών χρωματισμών όπως ο συνδυασμός κόκκινου και κίτρινου, το λευκός ρύγχος με τις διαμήκεις γραμμές, η ώχρα με λευκό, κόκκινο και κίτρινο, οι λωρίδες στο πλάι καθώς και το εξατομικευμένο καπό με τον σταυρό και το Biscione (φιδάκι).

Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν να παραγγείλουν τη GTA στα χρώματα «GTA Red», «Trophy White και «Montreal Green», να επιλέξουν το χρώμα στις δαγκάνες των φρένων, στο roll-bar και βέβαια στις αγωνιστικές ζώνες ασφαλείας.

Κατά τη διαδικασία παράδοσης, ένας εξειδικευμένος Brand Ambassador θα συνοδεύει τον πελάτη, προσφέροντάς του ένα συλλεκτικό κράνος της Bell στα χρώματα της GTA, ένα πλήρες αγωνιστικό σετ ρουχισμού της Alpinestars και μια προσωποποιημένη κουκούλα για την προστασία του αυτοκινήτου. 

Τέλος, όλοι οι κάτοχοι των GTA και GTAm θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια οδήγησης της Alfa Romeo Driving Academy. Όσο για τις τιμές, στην Ιταλία ξεκινούν από 143.000 και 147.000 ευρώ αντίστοιχα, χωρίς τους φόρους.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης