Η οργάνωση J.D. Power and Associates ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της εφετινής έρευνας σχετικά με τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Genesis, KIA και Hyundai κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις όσον αφορά στις μάρκες, με τα μοντέλα τους να εμφανίζουν τα λιγότερα προβλήματα. Εξαιρετικά καλά τα πήγε και η Nissan, με το TITAN να αναδεικνύεται το πιο αξιόπιστο όχημα στην κατηγορία «Large Light Duty Pickup» με 66 προβλήματα ανά εκατό οχήματα (PPH).

Παράλληλα, κατέλαβε την έβδομη θέση στη λίστα με τα λιγότερα συνολικά προβλήματα μεταξύ των 257 οχημάτων της έρευνας. Επιπλέον, η Nissan κατέγραψε την καλύτερη απόδοση από τον μέσο όρο του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας  για τέταρτη συνεχή χρονιά.

H  J.D. Power μετράει την αρχική ποιότητα με βάση τον αριθμό των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται ανά  100 οχήματα κατά τη διάρκεια των πρώτων 90 ημερών ιδιοκτησίας, με την χαμηλότερη βαθμολογία να  αντικατοπτρίζει την υψηλότερη ποιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To TITAN τροφοδοτείται από τον V8 5.6 λίτρων βενζινοκινητήρα Endurance απόδοσης 390 ίππων. Προσφέρεται σε εκδόσεις 4×2 και 4×4 και είναι διαθέσιμο στα αμαξώματα Crew Cab, King Cab και Single Cab.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης