Θεωρείται το ισχυρότερο, ταχύτερο, κομψότερο και πολυτελές SUV στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Περιλαμβάνει οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους από πλευράς εξοπλισμού και κοστίζει μια περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Bentley Bentayga κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, με τη ζήτηση να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Παρά την τιμή των 200.000 ευρώ – για τη βασική έκδοση – οι παραγγελίες είναι τόσες πολλές, υποχρεώνοντας την εταιρεία προσθέσει επιπλέον βάρδιες στο εργοστάσιο.

Εκτός από τα μοναδικά στοιχεία εξατομίκευσης, τα χειροποίητα διακοσμητικά, τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά, τα πακέτα κυνηγιού και ψαρέματος!, η Bentayga διακρίνεται για τις απίστευτες δυνατότητες σε όλα τα τερέν. Το βρετανικό SUV με τον W12 6.0 twin turbo κινητήρα απόδοσης 608 ίππων και 900 Nm ροπής, μπορεί να κινηθεί απροβλημάτιστα σε κάθε επιφάνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να το αποδείξει, η Bentley πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό ταξίδι έξι ημερών σε Χιλή και Βολιβία, με τη συμμετοχή εκλεκτών πελατών. Σκοπός ήταν να δοκιμάσουν το αυτοκίνητο στα πιο αφιλόξενα εδάφη, ακολουθώντας τα χνάρια του Ντακάρ.

Ανακαλύψτε την υπέροχη Bentayga


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης