Θεωρείται ένα από τα καλύτερα μεγάλα pick-up της αγοράς. Διακρίνεται για την επιβλητική εμφάνιση, το άνετο και πολυτελές εσωτερικό, τον πανίσχυρο κινητήρα και τις μοναδικές δυνατότητες ρυμούλκησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο Nissan Titan XD, το οποίο προορίζεται για τις ΗΠΑ, φοράει ζάντες 20 ιντσών, φέρει full LED φώτα στην τεράστια μάσκα του, μπορεί να φιλοξενήσει έως πέντε επιβάτες, διαθέτει πλήρες μενού εντολών και λειτουργιών (Integrated Command Center) με οθόνη αφής 9 ιντσών, ενσωματωμένο WiFi router και υπηρεσία Nissan Concierge που προσφέρει 24ωρη υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό.

Από τον εξοπλισμό του δεν λείπει το πακέτο συστημάτων υποστήριξης του οδηγού «Nissan Safety Shield 360», καθώς και τα «Integrated Trailer Brake Controller», «Trailer Sway Control» (TSC), «Tow/Haul Mode» με «Downhill Speed Control» και «Trailer Light Check system» για τη ρυμούλκηση μεγάλων τρέιλερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο V8 5,6 λίτρων κινητήρας Endurance απόδοσης 400 ίππων και 560 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης, φροντίζει για την άνετη κίνηση σε όλα τα εδάφη.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης