Την έκθεση του Ντιτρόιτ επέλεξε η Chrysler, για να παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο minivan της γκάμας της, το οποίο αναμένεται στην αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση ωστόσο, είναι η κατάργηση του ονόματος Town & Country και η επαναφορά του Pacifica. Το καινούργιο πολυμορφικό μοντέλο της αμερικανικής φίρμας πατά πάνω σε μια νέα πλατφόρμα, είναι σχεδιασμένο από την αρχή και έχει την καλύτερη αεροδυναμική και στρεπτική ακαμψία στην κατηγορία του, όπως αναφέρει η Chrysler. Επίσης, παρά την αύξηση των διαστάσεων είναι ελαφρύτερο κατά 136 κιλά σε σχέση με τον προκάτοχό του, με το βάρος να ανέρχεται στα 1.964 κιλά.

Το εσωτερικό προέρχεται από το Chrysler 200, με την ποιότητα και την εργονομία να έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Ξεχωρίζει η οθόνη αφής 8,4 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, με τους πίσω επιβάτες να έχουν στην διάθεσή τους – στις πλουσιότερες εκδόσεις – δύο οθόνες 10 ιντσών. Οι χώροι είναι κορυφαίοι, φιλοξενώντας με άνεση επτά επιβάτες στις τρεις σειρές καθισμάτων, ενώ το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα έως 3.978 λίτρα με την αναδίπλωση των δύο σειρών καθισμάτων πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μια βενζινοκίνητη και μια υβριδική. Η πρώτη τροφοδοτείται από τον V6 3.6 λίτρων κινητήρα απόδοσης 287 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννιά σχέσεων και η δεύτερη από το ίδιο ατμοσφαιρικό μοτέρ και έναν ηλεκτροκινητήρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης