Η Alfa Romeo Giulia θριάμβευσε στον διαγωνισμό «Golden Steering Wheel» για το ομορφότερο αυτοκίνητο της χρονιάς, αποσπώντας τα εύσημα από την κριτική επιτροπή για το design και τον χαρακτήρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιταλικό μοντέλο πρόσθεσε στη συλλογή του ένα ακόμα διεθνές βραβείο, με κοινό και ειδικούς να το αποθεώνουν για το εκλεπτυσμένο στιλ του. Η Giulia ψηφίστηκε από τους αναγνώστες των περιοδικών «Auto Bild» και «Bild am Sonntag», καθώς και από μια επιτροπή 29 ειδικών από το χώρο της αυτοκίνησης ως το «Most Beautiful Car».

Στην επιτροπή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές αγώνων ράλι, Walter Rohrl και Sebastien Ogier, ο πρωταθλητής αγώνων DTM, Mattias Ekström και ο σχεδιαστής Andrea Zagato.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε πως, η Alfa Romeo είχε λάβει το βραβείο «Golden Steering Wheel» και το 2011 για τη διαφημιστική καμπάνια «I am Giulietta». Επίσης, το 2000 είχε διακριθεί στην κατηγορία της η Alfa Romeo 147, ενώ το 1995 το αντίστοιχο βραβείο απονεμήθηκε στην Alfa Romeo GTV για την κατηγορία coupe.

Η νέα Giulia στην Ελλάδα


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης