Το μεγαλύτερο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ ξεκίνησε στο φημισμένο ελβετικό θέρετρο του Νταβός. Στο συνέδριο συμμετέχουν περισσότεροι από 3.000 επιστήμονες, επιχειρηματίες, πολιτικοί, οικονομολόγοι, επενδυτές, τραπεζίτες και καλλιτέχνες από 110 χώρες του κόσμου. Ανάμεσά τους είναι και 65 αρχηγοί κρατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Νταβός βρίσκεται η αφρόκρεμα του κόσμου όσον αφορά στα οικονομικά, αυτοί που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή. Οι περισσότεροι εξ αυτών έφθασαν στις ελβετικές Άλπεις με ιδιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα. Μέσα στο χωριό όμως, μετακινούνται με το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της Audi.

Η γερμανική φίρμα παρέχει στους συμμετέχοντες έναν στόλο από 50 αυτοκίνητα E-Tron, τα οποία εφοδιάζονται με χειμερινά ελαστικά και οδηγούνται από επαγγελματίες οδηγούς. Το μοντέλο δεν επιλέχθηκε τυχαία από την Audi και τους διοργανωτές, καθώς εφέτος το βασικό θέμα του φόρουμ είναι η βιώσιμη κινητικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η ζήτηση για το E-Tron έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Μέχρι στιγμής, οι αντιπρόσωποι της μάρκας έχουν λάβει 20.000 παραγγελίες, με το εργοστάσιο να αυξάνει τους ρυθμούς παραγωγής προκειμένου να ικανοποιήσει τους πελάτες.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης