Το Nissan Qashqai κάνει... λασπόλουτρο!

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Μαΐου 2013, 17:48
Το Nissan Qashqai κάνει... λασπόλουτρο!
Ένα από τα πιο αγαπητά οχήματα ελευθέρου χρόνου είχε στα χέρια της η εκπομπή <<Ό,τι Κινείται>> και όπως θα δείτε δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο λόγος για το Nissan Qashqai diesel και μάλιστα στην έκδοση 4x4. Οι συντελεστές της μοναδικής καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής για το αυτοκίνητο αν και του... έδωσαν να καταλάβει αυτό απλά ικανοποίησε τα γούστα τους σε εκτός δρόμους συνθήκες όπως νερό και... άφθονη λάσπη. Δείτε το σχετικό θέμα στο video που δημοσιεύει η zougla.gr παρακάτω.
 

Στην ίδια εκπομπή που μεταδόθηκε την 1η Μαΐου μπορείτε να απολαύσετε το εσωτερικό της BMW Σειρά 6 Gran coupe, να ενημερωθείτε για το αν κλείνει ή όχι η Husqvarna αλλά και να μάθετε για το νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει το 2014 με ηλεκτρικές φόρμουλες. Φυσικά δε λείπουν τα τρελά και παλαβά από τους ελληνικούς δρόμους... 

Την εκπομπή <<Ο,τι Κινείται>> παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης και μεταδίδει το κανάλι Zoom κάθε μέρα (Δευτέρα - Παρασκευή) στις 20:55, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Μαΐου 2013, 17:48