Mοντέρνο, στιβαρό, δυναμικό, με ελκυστικές αναλογίες και καλαίσθητες γραμμές, το καινούργιο Grandland X βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, με τις τιμές να ξεκινούν από 24.500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσαίο SUV της Opel είναι διαθέσιμο με τους πολυβραβευμένους κινητήρες του ομίλου PSA, όπως τον 1.2 Puretech με τους 130 ίππους και τα 230 Nm ροπής. Από τον επόμενο μήνα θα προσφέρεται με τον νέο 1.5 trubodiesel των 100 και 130 ίππων, καθώς και τον δίλιτρο των 177 ίππων.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ αρκετών εκδόσεων, με την Opel να προσφέρει επιπλέον, μία σειρά έξτρα εξοπλισμού με ειδικά διαμορφωμένα αξεσουάρ. Η γκάμα περιλαμβάνει από συστήματα μεταφοράς και σχαρών, μέχρι ζάντες, ελαστικά και προστατευτικά καλύμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για παράδειγμα, τα ποδήλατα μεταφέρονται εύκολα και άνετα με τις σχάρες της Thule στο πίσω τμήμα του οχήματος. Επιπλέον, μπαγκαζιέρες διαφόρων σχεδίων και διαστάσεων τοποθετούνται στην οροφή, αυξάνοντας την αποθηκευτική ικανότητα του Grandland X έως 460 λίτρα. Χάρη στο έξυπνο σύστημα μεταφοράς, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης σπορ εξοπλισμού, όπως σανίδες του snowboard και σκι.

Για διατηρείται καθαρό το εσωτερικό του οχήματος, η Opel προσφέρει ένα ειδικό κάλυμμα με αντιολισθητική επίστρωση, καθώς και διαχωριστικό πλέγμα ασφαλείας που χωρίζει την καμπίνα επιβατών από τον χώρο αποσκευών. Είναι κατασκευασμένο από μαύρο ατσάλι και τοποθετείται πίσω από τα προσκέφαλα των πίσω καθισμάτων.

Φυσικά, δεν λείπουν οι κρίκοι πρόσδεσης του πατώματος του χώρου αποσκευών του Grandland X με άγκιστρα, οι κρεμάστρες, η βάση για tablet, τα παιδικά καθίσματα, τα αλουμινένια πλαϊνά σκαλοπάτια και οι λασπωτήρες.

Όλα τα αξεσουάρ του Grandland X φέρουν την υπογραφή της Opel και είναι διαθέσιμα από το επίσημο δίκτυο της εταιρείας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης