Ο κόσμος αλλάζει, γίνεται πιο ψηφιακός και άμεσος μέσω της συνδεσιμότητας. Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς, μεταξύ των οποίων και στα αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο Leon είναι το πρώτο πλήρως συνδεδεμένο όχημα της Seat. Στην «καρδιά» του εσωτερικού κόσμου του ισπανικού hatchback βρίσκεται το Digital Cockpit, το οποίο διαθέτει έναν υψηλής ευκρίνειας ψηφιακό πίνακα οργάνων και σύστημα infotainment. Το στάνταρ Media system περιλαμβάνει οθόνη 8,25 ιντσών με συμβατότητα smartphone, ενώ το μεγαλύτερο σύστημα Navi οθόνη 10΄΄ τύπου 3D, φυσικό έλεγχο φωνής, καθώς και αναγνώριση χειρονομίας για απλούστευση της αλληλεπίδρασης των χρηστών.

Το σύστημα Full Link είναι η πύλη της συνδεσιμότητας, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέουν τις κινητές συσκευές τους μέσω Android Auto ή ασύρματου Apple CarPlay στο infotainment σύστημα του αυτοκινήτου και να μεταφέρουν το ψηφιακό οικοσύστημά τους στο όχημα με ελεγχόμενο και ασφαλή τρόπο που δεν θα αποσπά την προσοχή των οδηγών από τον δρόμο, χρησιμοποιώντας είτε το σύστημα infotainment, είτε τα ενσωματωμένα χειριστήρια στο τιμόνι ή την αναγνώριση φωνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Online Connectivity Unit με ενσωματωμένη κάρτα SIM βοηθά ώστε το Leon να μη χάσει ποτέ τη σύνδεσή του με τον ψηφιακό κόσμο. Κάποιες λειτουργίες χρησιμοποιούν πληροφορίες πραγματικού χρόνου από το cloud, δίνοντας πρόσθετη διάσταση στο παραδοσιακό σύστημα πλοήγησης. Στο μέλλον θα έχει πρόσβαση στις τελευταίες εφαρμογές infotainment με over the air ενημερώσεις.

Φυσικά, δεν λείπει το διαδικτυακό ραδιόφωνο, δίνοντας τη δυνατότητα σε οδηγό και επιβάτες να ακούσουν τον αγαπημένο τους σταθμό ακόμα κι αν βρίσκονται σε άλλη χώρα.

Τέλος, μέσω της εφαρμογή Seat Connect, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του αυτοκινήτου από απόσταση και να ελέγχουν ορισμένες λειτουργίες από απόσταση.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης