Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η νέα γενιά του δημοφιλούς van της Ford θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το 2023, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ συμβατικών εκδόσεων κινητήρων, ήπιων υβριδικών, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικών. Ακόμα και τα επαγγελματικά μετατρέπονται σε ηλεκτρικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καινούρια γκάμα η οποία περιλαμβάνει το Transit Custom σε έκδοση van και το επιβατικό Tourneo Custom αναμένεται να μπει στην παραγωγή το πρώτο εξάμηνο του 2023, με όλες τις ηλεκτρικές εκδόσεις και των δύο μοντέλων να αποτελούν μέρος της πιο διευρυμένης σειράς που προσφέρθηκε ποτέ σε Ευρωπαίους πελάτες.

Στόχος της Ford είναι μέχρι το 2030 τα 2/3 των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων να καλύπτονται από ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά.

Βέβαια η εταιρεία κατανοεί ότι η μετάβαση από τα επαγγελματικά οχήματα με συμβατικό κινητήρα εσωτερικής καύσης σε εκείνα που τροφοδοτούνται αποκλειστικά από ηλεκτροκινητήρα δεν θα πραγματοποιηθεί μεμιάς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μία γκάμα με ήπια υβριδικά και plug-in υβριδικά μοντέλα είναι απαραίτητη τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2020 η «μπλε οβάλ» φίρμα ήταν για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο ηγέτης στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη.

 

Το νέο Ford Kuga διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα

Νέο αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων για το Ford Puma EcoBoost Hybrid

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης