Αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, με πιο μοντέρνα εικόνα, ποιοτικό και ευρύχωρο εσωτερικό και καινούργιους κινητήρες, το νέο Dacia Sandero έρχεται με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στα μικρά και φθηνά αυτοκίνητα.

Από την πρώτη ματιά, η νέα γενιά του Sandero δείχνει πόσο διαφοροποιείται από την τωρινή. Έχει πιο δυναμική και κομψή εμφάνιση, με το μήκος να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο. Το εσωτερικό, παρότι παραμένει λιτό, είναι πιο προσεγμένο και έχει καλύτερα υλικά, οι χώροι του είναι κορυφαίοι για την κατηγορία, όπως και το πορτμπαγκάζ, το οποίο φθάνει τα 320 λίτρα χωρητικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κινητήρες προέρχονται από τη Renault, με τον καινούργιο τρικύλινδρο turbo 0,9 TCe να κάνει τη διαφορά. Αποδίδει 90 ίππους, έχει μέση κατανάλωση 5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές ρύπων στα 116 γρ./χλμ.. Ενδιαφέρον έχει και ο 1,5 dCi turbodiesel, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε δύο εκδοχές, με 75 και 90 ίππους. Η κατανάλωση και των δύο κυμαίνεται περίπου στα 4 λίτρα, ενώ απαλλάσσονται και από τέλη κυκλοφορίας, αφού εκπέμπουν κάτω από 100 γρ./χλμ..

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης