Είναι ο επίσημος εργοστασιακός οδηγός της Porsche και πρεσβευτής της γερμανικής φίρμας. Διαφημίζει όλα τα καινούργια αυτοκίνητα μαζί με τη Maria Sharapova και φυσικά μπορεί να κάνει δικό του οποιοδήποτε μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα ανήμερα των 39ων γενέθλιων του, παρέλαβε μια μοναδική 918 Spyder, βαμμένη σε κόκκινο χρώμα με μαύρα και λευκά διακοσμητικά. Το εντυπωσιακό hypercar εφοδιάζεται με το αεροδυναμικό πακέτο Weissach, το οποίο περιλαμβάνει οροφή, καθρέπτες, πίσω αεροτομή, πτερύγια και πλαίσιο του παρμπρίζ από ανθρακονήματα, εξαρτήματα από τιτάνιο, σφυρήλατες ζάντες μαγνησίου 20 ιντσών εμπρός και 21 πίσω, ζώνες ασφάλειας 6 σημείων, επενδύσεις alcantara και πολλά ακόμα.

Αμέσως μετά την παραλαβή από το εργοστάσιο της Porsche στην Στουτγάρδη, ο Αυστραλός οδηγός πήγε μέχρι την πίστα του Nurburgring ώστε να δοκιμάσει του νέο του αυτοκίνητο. Θυμίζουμε ότι η 918 Spyder τροφοδοτείται από ένα V8 κινητήρα 4,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, με τη συνολική ισχύς να φθάνει τους 887 ίππους και τα 1.280 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το κόστος αγοράς δεν το γνωρίζουμε, αλλά φανταζόμαστε πως η Porsche έκανε μια γενναία έκπτωση στον Webber.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης