Όπως σας είχαμε αναφέρει την περασμένη εβδομάδα, η Bugatti έκλεισε έπειτα από 10 χρόνια παραγωγής ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της Veyron, με την τελευταία έκδοση του μοντέλου να ονομάζεται «La Finale».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελική μονάδα έχει τον σειριακό αριθμό 450 και παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης, δίπλα στην πρώτη Veyron που βγήκε από το εργοστάσιο της εταιρείας, στο Molsheim της Γαλλίας, το 2005.

Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, στα καπάκια των ζαντών, στην τάπα του ρεζερβουάρ και του δοχείου λαδιού, υπάρχει το σήμα της Bugatti με τον ελέφαντα, όπως και στο κάλυμμα του ντουλαπιού στο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Grand Sport Vitesse La Finale, αποδίδει 1.200 ίππους και 1.500 Nm ροπής, επιταχύνει στα 0-100 σε περίπου 2,6 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 410 χλμ./ώρα. Φυσικά, έχει ήδη πωληθεί και αμέσως μετά το τέλος της έκθεσης, θα μεταφερθεί στη Μέση Ανατολή, ώστε να παραδοθεί στον πάμπλουτο πελάτη.

Με αυτή την έκδοση κλείνει οριστικά ο κύκλος της Veyron και ανοίγει ο επόμενος, αφού η Bugatti έχει ξεκινήσει ήδη της διαδικασίες για τον αντικαταστάτη της, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της εταιρίας, Wolfgang Durheimer.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης