Του Λουκά Παπαλάμπρου

Ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα άγριας ζωής του κόσμου, εκεί όπου ζουν τα περισσότερα λιοντάρια, ελέφαντες, ρινόκεροι και ύαινες, επισκέφθηκε η Land Rover.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βρετανική φίρμα πήγε στο πάρκο Borana Conservancy της Κένυας μαζί με τον φημισμένο φωτογράφο David Yarrow. Στόχος ήταν να υποστηρίξουν το έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Tusk για τη διάσωση της άγριας ζωής στην Αφρική και να δοκιμάσουν το νέο Defender στις πιο σκληρές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εφετινός χρόνος έχει ονομαστεί ως το έτος του λιονταριού από την οργάνωση, της οποίας επίσημος συνεργάτης είναι τόσο η Land Rover όσο και ο David Yarrow.

Το πάρκο καλύπτει μία έκταση 40 km2, με ποτάμια, νερόλακκους, βράχια και κακοτράχαλα μονοπάτια να δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για τα ζώα. Το Defender θεωρείται το κατάλληλο όχημα σε ένα τόσο απαιτητικό περιβάλλον. Τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα αποτέλεσαν τον ιδανικό σύμμαχο της οργάνωσης και του φωτογράφου.

Η νέα γενιά του εμβληματικού 4Χ4 θα αποκαλυφθεί επίσημα τον Σεπτέμβριο, με την παραγωγή να ξεκινά στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2020 στο εργοστάσιο της Nitra, στη Σλοβακία.

Το Defender χαρακτηρίζεται ως ένα εκπληκτικό τετρακίνητο όχημα, ικανό να κινηθεί σε κάθε έδαφος και να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο διάβα του.

Ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και θα προσφέρεται σε πέντε διαφορετικού τύπου αμαξώματα, με τρεις ή πέντε πόρτες. Αισθητικά, θα είναι πιο μοντέρνο και σύγχρονο, διατηρώντας παράλληλα τα «σκληροτράχηλα» χαρακτηριστικά που το έκαναν διάσημο σε κάθε γωνιά της Γης.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης