Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Ο βελτιωτικός οίκος Mansory παρουσίασε το νέο του project. Αυτή την φορά στα χέρια των ειδικών της εταιρείας βρέθηκε η τελευταία γενιά της νέας Mercedes SL.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Mansory το αποκαλεί «widebody conversion» με τροποποιήσεις στον μπροστινό προφυλακτήρα, το καπό, τη μάσκα και τις εισαγωγές αέρα, καθώς και τα φτερά, τους καθρέφτες, τα μαρσπιέ, τον πίσω προφυλακτήρα και την αεροτομή. Το ανθρακόνημα είναι ένα στοιχείο που είναι αρκετά εμφανές σε όλο το αυτοκίνητο, ενώ έχει εξοπλιστεί με νέες ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, τόσο μπροστά όσο και πίσω.

Οι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν το εσωτερικό όπως εκείνοι επιθυμούν. Παράλληλα και αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες βλέπουμε ότι στο σπορ τιμόνι, στα πατάκια και τα πεντάλ, εμφανίζεται σχεδόν παντού το έμβλημα Mansory, για τον προφανή λόγο.

Η Mansory αποκάλυψε ότι θα προσφέρει στους πελάτες της, την επιλογή των εκδόσεων P720 ή P850, καθεμία από τις οποίες προσφέρει σημαντικές αναβαθμίσεις ισχύος σε σχέση με τους 577 ίππους και τα 800 Νm ροπής που αποδίδει ο 4,0 λίτρων twin-turbo V8 που βρίσκεται στην AMG SL63.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση P720 θα αποδίδει 710 ίππους και 1000 Nm ροπής ροπής φθάνοντας τα 100 χιλιόμετρα από στάση σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ η έκδοση P850 θα αποδίδει 838 ίππους και 1150 Nm ροπής φθάνοντας τα 100 χιλιόμετρα σε 3,2 δευτερόλεπτα.  
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης