Η ανανεωμένη εκδοχή του εμβληματικού μοντέλου της ιταλικής φίρμας, με το χαρακτηριστικό design και την υψηλή αισθητική, είναι έτοιμη να κάνει την εμφάνισή της στις ευρωπαϊκές αγορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλύπτοντας κάθε απαίτηση των καταναλωτών, η Fiat προσφέρει μέσω της εξειδικευμένης μάρκας Mopar, μια εντυπωσιακή σειρά προϊόντων αφιερωμένων στο 500 και μια εξατομικευμένη έκδοση που θα συναρπάσει στους πελάτες.

Η ειδική έκδοση φέρει ένα πακέτο βελτιώσεων σε μαύρο χρώμα carbon για τους εξωτερικούς καθρέφτες, την οροφή και το ταμπλό. Η επέμβαση της Mopar συμπληρώνεται από χρωμιωμένες προσθήκες στο καπό, καλύμματα βαλβίδων ελαστικών με το λογότυπο της Fiat, μαύρα ταπέτα, δίχρωμες ζάντες σε ματ γκρι και ματ μαύρο, ειδικό λογότυπο 500 και την ιταλική σημαία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, περισσότερα από 100 αυθεντικά αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το αυτοκίνητο. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ζάντες 14, 15 και 16 ιντσών σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και φινίρισμα, καθρέπτες, πλευρικά σήματα, σπόιλερ και αυτοκόλλητα για τα πλαϊνά και την οροφή. Για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ υπάρχει μια ειδική σχάρα με δύο συστήματα μεταφοράς εξοπλισμού σκι και snowboard.

Η εξατομίκευση του 500 μπορεί να γίνει και με διάφορα άλλα προϊόντα, όπως ένα «κρεμαστάρι» στο μπροστινό προσκέφαλο, ειδικά ταπέτα και προστατευτικά για τις πόρτες κι ένα σπορ κιτ που περιλαμβάνει αλουμινένια πεντάλ και υποπόδιο. Για όσους ενδιαφέρονται για στιλιστικές λεπτομέρειες, υπάρχουν είδη ένδυσης, τσάντες με έξυπνο φορτιστή κινητού τηλεφώνου ή ειδικοί φακοί για βελτίωση της ποιότητας των φωτογραφιών που τραβάει το κινητό σας τηλέφωνο, όλα με το λογότυπο του μοντέλου.

Η εμπορική διάθεση της συλλογής της Mopar θα ξεκινήσει το φθινόπωρο. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι πελάτες μπορούν βασιστούν στα συμβόλαια service «Mopar Vehicle Protection», τα μόνα εγγυημένα από τη FCA, στα προγράμματα επέκτασης εγγύησης και στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας που αφορούν όλη την Ευρώπη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης