Το καλύτερο SUV στον Καναδά

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017, 14:29
Το καλύτερο SUV στον Καναδά

Το Subaru Forester ανακηρύχτηκε κορυφαίο αυτοκίνητο στην κατηγορία των SUV στον Καναδά, έπειτα από ψηφοφορία του Συνδέσμου Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου (AJAC).

Το βραβείο παραδόθηκε στην εταιρεία κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου στο Τορόντο, με την αρμόδια επιτροπή να εγκωμιάζει το ιαπωνικό μοντέλο για την αξιοπιστία, τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και την ικανότητα να ανταπεξέρχεται σε όλες τις επιφάνειες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.   

Το πρόγραμμα αξιολόγησης του AJAC για την ανάδειξη του Καναδικού SUV της χρονιάς, εκτός από δημοσιογράφους περιλαμβάνει και πολίτες που οδηγούν το αυτοκίνητο σε δημόσιους δρόμους, προκειμένου να παρέχει αξιόπιστες συγκριτικές πληροφορίες σχετικά με τα νέα μοντέλα της αγοράς. Οι αξιολογήσεις βασίζονται σε λεπτομερή κριτήρια από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας έως την χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων, ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να μπορούν να επιλέξουν τα καλύτερα αυτοκίνητα στις διάφορες κατηγορίες.

Μάλιστα, το 2016 η Subaru είδε τις πωλήσεις να εκτοξεύονται στη συγκεκριμένη χώρα, με τα Forester, Legacy και Outback να κερδίζουν τους καταναλωτές.

Ανακαλύψτε εδώ το νέο Forester


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017, 14:29