Τα νέα μοντέλα και ειδικά αυτά των μεγαλύτερων και πιο πολυτελών κατηγοριών, διαθέτουν στην καμπίνα ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα, προσφέροντας στους επιβάτες υψηλά επίπεδα άνεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αμερικανική εταιρεία Lincoln, επανήλθε πρόσφατα στο προσκήνιο χάρη στο πρωτότυπο sedan με την ονομασία Continental, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ως αυτοκίνητο παραγωγής το 2016. Η limo της φίρμας, εκτός των πρωτοποριακών χειρολαβών των θυρών που αποθηκεύονται πλήρως στο σώμα του αυτοκινήτου, την ηλιοροφή που ελέγχει άμεσα τη θερμότητα που παράγεται στο εσωτερικό από την ηλιακή ακτινοβολία και τις υπόλοιπες καινοτομίες, διαθέτει καθίσματα που θέτουν νέα δεδομένα στο χώρο της αυτοκίνησης.

Τα καθίσματα έχουν εμπνευστεί από αυτά των ιδιωτικών jets. Διαθέτουν ένα σύστημα που λειτουργεί σαν ανάρτηση, έχουν ενσωματωμένες λειτουργίες θέρμανσης και ψύξης, κάνουν μασάζ στους ώμους και το λαιμό των επιβατών, ενώ μπορούν να ρυθμιστούν σε 30 διαφορετικές θέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στο σώμα κάθε επιβάτη. Η Lincoln υπόσχεται μοναδικά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας στο νέο premium sedan, αλλά αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν θα τα δούμε άμεσα στην έκδοση παραγωγής.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης