Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ονομάζεται Pursuit Seat, είναι φορητό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ που απευθύνεται στους εκλεκτούς πελάτες της βρετανικής φίρμας, σε αυτούς που θέλουν να απολαύσουν ένα μαγευτικό τοπίο με άνεση και στυλ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η φημισμένη εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Rolls-Royce Bespoke, Matthew Danton, το κάθισμα δημιουργήθηκε για να βελτιώσει τον τρόπο ζωής των ιδιοκτητών μιας RR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά, όπως ανθρακονήματα, γυαλισμένο αλουμίνιο και δέρμα. Κάθε του λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένη με ακρίβεια χιλιοστού. Φυσικά, είναι χειροποίητο και εξαιρετικά άνετο. Διακρίνεται για το πόσο ελαφρύ είναι, ώστε οι πελάτες να μπορούν να το βγάζουν εύκολα και γρήγορα και να το τοποθετούν στην εξοχή, στο βουνό ή οπουδήποτε αλλού επιθυμούν. 

Όταν δεν χρησιμοποιείται, διπλώνεται και φιλοξενείται σε ειδική θήκη στον χώρο αποσκευών. Όσο για την τιμή του Pursuit Seat, στην Αγγλία ορίστηκε στις 6.581 λίρες, δηλαδή, σχεδόν 7.300 ευρώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης