Η πιο ενδιαφέρουσα και δυναμική από άποψη αισθητικής έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου της αμερικανικής φίρμας είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Renegade Justice έγινε γνωστό από την ταινία «Batman vs Superman: Dawn of Justice» και διακρίνεται για τις σκούρες αποχρώσεις, τις αποκλειστικές ζάντες 18 ιντσών, το μαύρο πλαίσιο των προβολέων ομίχλης και των πίσω φωτιστικών σωμάτων και τον πλούσιο εξοπλισμό. Προσφέρεται στα μεταλλικά χρώματα Carbon Black Metallic και Granite Crystal Metallic, ενώ φέρει το λογότυπο της ταινίας στην πίσω πόρτα.

Το σαλόνι της καμπίνας καλύπτεται από μαύρο γυαλιστερό χρώμα, με τις premium επενδύσεις στα καθίσματα, τα ένθετα στους αεραγωγούς, τα ηχεία και τον μοχλό ταχυτήτων, το δερμάτινο τιμόνι και το βινύλιο σε πόρτες και υποβραχιόνιο να αναδεικνύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό του Renegade Justice βρίσκεται ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 Mjtd απόδοσης 120 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο σχέσεων και κίνηση στους δύο τροχούς. Όσο για την τιμή, ορίστηκε στα 23.970 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της απόσυρσης και της ειδικής έκπτωσης της εταιρείας.

Ανακαλύψτε όλες τις εκδόσεις του Jeep Renegade



σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης