Το Jeep Gladiator κατακτά τους αμμόλοφους

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019, 16:55
Το Jeep Gladiator κατακτά τους αμμόλοφους

Χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο ικανά τετρακίνητα οχήματα. Μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση και να κινηθεί σε κάθε επιφάνεια. Ο «μονομάχος» της Jeep είναι το απόλυτο pick-up.

Το Gladiator βρέθηκε στην έρημο Rub' al Khali του Abu Dhabi, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου φεστιβάλ off-road της Μέσης Ανατολής, που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 10 Ιανουαρίου 2020.

Οι αμμόλοφοι Tal Moreeb αποτέλεσαν το ιδανικό πεδίο για την επίδειξη των δυνατοτήτων του «μονομάχου». Με ύψος 300 μέτρα και κλίση σχεδόν 50 μοίρες, οι συγκεκριμένοι αμμόλοφοι είναι οι μεγαλύτεροι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αποτελώντας την απόλυτη πρόκληση για οποιοδήποτε όχημα.

Το Gladiator κινήθηκε με χαρακτηριστική άνεση, χάρη στο σύστημα τετρακίνησης Rock-Trac 4x4, το μεγάλο ύψος του αμαξώματος, τη διαδρομή της ανάρτησης και τα συστήματα υποβοήθησης.

Θυμίζουμε ότι, το pick-up της Jeep θα έρθει στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του 2020, έχοντας κάτω από το καπό τον 2,2 diesel κινητήρα των 200 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019, 16:55